Vukoslavčević: Odbornici SO Bar da se ne plaše, nemojte da vas ucjenjuju blanko ostavkama

"Građani su pokazali kome najviše vjeruju i očekuju da u što kraćem vremenskom periodu vide rezultate programa i obećanja iz kampanje"

5380 pregleda 9 komentar(a)
Vukoslavčević, Foto: Biram Crnu Goru
Vukoslavčević, Foto: Biram Crnu Goru

Bar je spreman za promjene i novu vlast, saopštio je danas direktor partije Biram Crnu Goru i bivši odbornik u barskom parlamentu, Ljubomir Vukoslavčević.

"Završeni su parlamentarni izbori. Crna Gora je, kao i prije tri godine, odlučila da krene putem promjena. Građani su pokazali kome najviše vjeruju i očekuju da u što kraćem vremenskom periodu vide rezultate programa i obećanja iz kampanje. Ipak, da li su promjene moguće, konkretno u našem gradu, ako ga vode partije koje samo među sobom mogu biti poželjni partneri. Danas želim da poručim svim odbornicima SO Bar da se ne plaše, da ne strahuju za svoje pozicije, da razmišljaju svojom glavom i da prevashodno misle o boljoj budućnosti našeg grada. Nemojte da vas ucjenjuju blanko ostavkama- zakon je na vašoj strani", istakao je Vukoslavčeviić u saopštenju.

On je dodao da "imajući u vidu da je evidentan pad podrške lokalnoj vlasti, da su vanredni lokalni izbori sve bliži i da je voz promjena neumitno krenuo naprijed, postavlja se pitanje da li ćemo uskočiti u njega i realizovati sve one projekte koji su Baru neophodni da bi postao moderan, razvijen grad i kapija na putu ka Evropi ili ćemo i dalje, zbog nesposobne vlasti, biti odsječeni od svijeta".

"Mi u Biram Crnu Goru to hoćemo i možemo. Projekti koji će dovesti do napretka našeg grada sastavni su dio našeg koalicionog sporazuma sa PES-om. Nastojaćemo da ih, kao budući konstituenti nove vlasti u Baru, realizujemo u što kraćem roku", zaključio je Vukoslavčević

Bonus video: