Radičević: Umjesto da se zaustavi, Adžić nastavlja da obmanjuje javnost

Radičević je poručio Adžiću da kad pokušava poznanstva sa ljudima koji kasnije izvrše krivično djelo predstavi kao problematičan momenat, da se sjeti sa kim je iz partije pred kamerama palio cigarete, a onda istoga pustio niz vodu, kada se procesuirala istraga za šverc cigareta

17471 pregleda 176 reakcija 37 komentar(a)
Branislav Radičević, Foto: Pokret Evropa Sad
Branislav Radičević, Foto: Pokret Evropa Sad

Današnji pokušaji ministra unutrašnjih poslova da se distancira od izjava koje je plasirao prije neki dan neće biti dovoljni da sebe i partiju kojoj pripada abolira političke i krivične odgovornosti, rekao je Branislav Radičević, člana GO Pokreta Evropa sad (PES).

"Podsjećamo javnost da je upravo Adžić prije par dana izjavio da "unutar laptopa postoje dokazi o mogućem finansiranju kampanje. Ne bih govorio o cifri, ali nije zanemarljiva“. I umjesto da se zaustavi na jednoj neistini, on sada obmanjuje javnost da to nikada nije rekao.", navodi se u Radičevićevom saopštenju.

"Nakon što im je glavni adut i osumnjičeni Kvon otkazao servilnost i odlučio da se distancira od prljavih spletki Adžića i Abazovića, odlazeći članovi Vlade su potrčali da se ograde od sopstvenih izjava i optužbi.", dodaje on.

Radičević je poručio Adžiću da kad pokušava poznanstva sa ljudima koji kasnije izvrše krivično djelo predstavi kao problematičan momenat, da se sjeti sa kim je iz partije pred kamerama palio cigarete, a onda istoga pustio niz vodu, kada se procesuirala istraga za šverc cigareta.

"Još jednom, punu podršku dajemo SDT-u da ispita do kraja ulogu svih aktera i nalogodavaca montirane afere, koja je imala ulogu da sačuva fotelje funkcionera URE.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: