Bečić sa Saracinom: Otvorena i inkluzivna rasprava o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa je prioritet

"Bila mi je čast podijeliti s njim viziju ekonomskog razvoja Crne Gore i naše posvećenosti evropskim integracijama. Posebno sam naglasio važnost hitnog konstituisanja parlamenta kako bismo osigurali demokratski legitimitet i efikasno zakonodavno funkcionisanje."

2182 pregleda 4 komentar(a)
Bečić i Saracin, Foto: Twitter/Aleksa Bečić
Bečić i Saracin, Foto: Twitter/Aleksa Bečić

Lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Njemačke vlade za Zapadni Balkan, Manuelom Saracinom.

"Imao sam izuzetno dobar razgovor s gospodinom Manuelom Saracinom, specijalnim izaslanikom Njemačke vlade za Zapadni Balkan. Razgovarali smo o ključnim procesima koji nas očekuju nakon nedavnih demokratskih izbora u našoj zemlji", rekao je Bečić na Tviteru.

"Bila mi je čast podijeliti s njim viziju ekonomskog razvoja Crne Gore i naše posvećenosti evropskim integracijama. Posebno sam naglasio važnost hitnog konstituisanja parlamenta kako bismo osigurali demokratski legitimitet i efikasno zakonodavno funkcionisanje", dodaje predsjednik Demokrata.

Naglasio je da je otvorena i inkluzivna rasprava o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa prioritet, kako bi intenzivno radili na izgradnji konsenzusa i saradnji među političkim strankama.

"Spremni smo za izazove koji stoje pred nama, i sa partnerima poput Njemačke, nastavićemo raditi na jačanju naših bilateralnih odnosa i saradnje", zaključio je Bečić.

Bonus video: