Pejović: Ili će Krstović biti predsjednik SO Zeta ili Demokrate neće vršiti vlast

Sjednica zetskog parlamenta na kojoj je trebalo da se raspravlja o razrješenju njegovog šefa Luke Krstovića (Demokrate), nije danas održana

7331 pregleda 14 komentar(a)
Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora
Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora neće predložiti novog kandidata za predsjednika Skupštine opštine Zeta, te su samim tim prestali razlozi za bojkot sjednica parlamenta od strane bivšeg Demokratskog fronta iako takav razlog nije nikada ni postojao, rekao je funkcioner Demokrata i potpredsjednik SO Novica Pejović.

Ovakva odluka donijeta je na organima partije.

Sjednica zetskog parlamenta na kojoj je trebalo da se raspravlja o razrješenju njegovog šefa Luke Krstovića (Demokrate), nije danas održana jer za nju nije bilo kvoruma. Za 13 časova bila je zakazana nova sjednica, o poništavanju odluke Vlade o priznanju Kosova na teritoriji Zete, ali nije bilo većine ni za njeno održavanje.

"Naši stavovi su apsolutno jasni i precizni, te su isti saopšteni i prije današnje sjednice SO Zeta, ili će Krstović biti predsjednik SO Zeta ili Demokrate neće vršiti vlast u Zeti. Molimo sve aktere da uvaže odluke organa Partije, prestanu sa bojkotom Parlamenta, odblokiraju rad, prestanu sa političkim nekorektnostima i počnu donositi odluke u skladu sa ovlašćenjima SO Zeta", navodi se u saopštenju.

.

Bonus video: