Demokrate Zeta: DPS podriva temelje pravde i transparentnosti

"Umjesto što pokušavate da pocijepate vlast u Zeti, vidite kakva je panika unutar vašeg najozloglašenijeg kriminalnog klana, jer će srećom po Crnu Goru još neko propjevati i još po nešto isplivati"

1620 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata Zeta saopštila je da Demokratska partija socijalista (DPS) ne samo "da narušava integritet političkog sistema, već i podriva temelje pravde i transparentnosti".

Demokrate su reagovale na saopštenje DPS Zeta u kojem je navedeno, između ostalog da je "tužno gledati propadanje Zete dok se DF i Demokrate sprdaju sa građanima".

"Najtužnije je danas čitati kriptovane prepiske o finansiranju vaše partije od strane Kavačkog klana i tvrdnje vaših partijskih prijatelja, a visoko rangiranih članova Kavačkog klana, prema tvrdnjama Europola, da DPS Tigar pukne par miliona eura pred svake izbore. Sada su već isplivali dokazi da je DPS koristio mafijaške veze i kriminalne izvore finansiranja kako bi održao svoju vlast. To je izdaja povjerenja građana i ozbiljan napad na demokratske procese. Vaša partija ne samo da narušava integritet političkog sistema, već i podriva temelje pravde i transparentnosti. Da zaključimo, umjesto što pokušavate da pocijepate vlast u Zeti, vidite kakva je panika unutar vašeg najozloglašenijeg kriminalnog klana, jer će srećom po Crnu Goru još neko propjevati i još po nešto isplivati", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: