Održana sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Na sjednici je, rečeno je "Vijestima", bilo riječi i o navodima uhapšenog bezbjednjaka Petra Lazovića, izrečenim tokom prepiske sa šefovima kavačkog i kriminalnog klana iz Pljevalja - Radojem Zvicerom i Darkom Šarićem

15178 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Vlada Crne Gore
Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 03.07.2023. 16:05h

Sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost kojom je predsjedavao predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović održana je danas.

Na sjednici se, prema informacijama "Vijesti", govorilo o pospješivanju borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou.

Na sjednici je, rečeno je "Vijestima", bilo riječi i o navodima uhapšenog bezbjednjaka Petra Lazovića, izrečenim tokom prepiske sa šefovima kavačkog i kriminalnog klana iz Pljevalja - Radojem Zvicerom i Darkom Šarićem.

Sjednici su pored članova Vijeća, prisustvovali Zoran Miljanić, ministar bez portfelja, Nikola Terzić, vršilac dužnosti direktora Uprave policije, Tatjana Begović, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke, Vladimir Novović, glavni specijalni tužilac i Predrag Šuković, načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja.

Bonus video: