Đurović čestitala Dan nezavisnosti SAD: Visoki nivo odnosa između naših država potvrda prijateljstva

"U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke povodom 4. jula – Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država."

2084 pregleda 3 komentar(a)
Đurović, Foto: Luka Zeković
Đurović, Foto: Luka Zeković

Predjsednica Skupštine Crne Gore, Danijela Đurović, uputila je u ime crnogorske skupštine i u svoje ime čestitke povodom 4. jula – Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Ona je istakla da je zadovoljna visokim nivoom odnosa između dvije države, te da cijeni kontinuiranu podršku i pomoć SAD-a koju pružaju demokratskom i ekonomskom razvoju Crne Gore.

"U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke povodom 4. jula – Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država. Izražavam zadovoljstvo visokim nivoom odnosa između naših država koji su potvrda tradicionalnog prijateljstva crnogorskog i američkog naroda.", napisala je Đurović na Tviteru.

"Posebno cijenimo kontinuiranu podršku i pomoć koju SAD pružaju demokratskom i ekonomskom razvoju i našim ambicijama da postanemo članica Evropske unije. Vođeni istim vrijednostima kao što su mir, sloboda, demokratija, vladavina prava i solidarnost, uvjerena sam da ćemo nastaviti plodotvornu saradnju koja će ići u korist građana naših zemalja.", zaključila je ona.

Bonus video: