Radović v.d. pomoćnik direktora policije, imenovano više generalnih direktora Direktorata...

Kadrovska rješenja sa današnje sjednice Vlade

9310 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore
Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Vlada je na današnjoj sjednici razmotrila više kadrovskih pitanja.

Aleksandar Radović imenovan je za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije - rukovodioca Sektora za finansijsko-obavještajne poslove.

Data je saglasnost, kako je saopšteno, da se Marija Vujović postavi za glavno ovlašćeno službeno lice u Ministarstvu finansija - Direktoratu za centralnu harmonizaciju i razvoj unutrašnjih kontrola - Direkciji za nadzor nad revizijom.

Razriješen je član Odbor direktora Sportskog centra „ADA“ Pljevlja Vladan Aničić, dok je za člana borda imenovan Velibor Kovačević.

Zoran Kujović postavljen je za generalnog direktora Direktorata za bezbjednosno-nadzorne poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Radovan Popović imenovan je za generalnog direktora Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance u MUP-u, a Sergej Mučalica za generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i projekte u istom resoru.donijela Rješenje o postavljenju Aleksandra Aleksića za generalnog direktora Direktorata za finansijsko materijalne i kadrovske poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova,

Neđeljko Rudović imenovan je za generalnog direktora Direktorata za medije u Ministarstvu kulture i medija.

Tatjana Vujošević razriješena je članstva u Upravnom odboru Ispitnog centra.

Milena Soprenić imenovana je za članicu Upravnog odbora Ispitnog centra, iz reda zaposlenih u Centru.

Donijeto je rješenje o razrješenju članova Upravnog odbora Centra za stručno obrazovanje: Radoja Radunovića, Dušana Boškovića i Miloša Trivića, dok su za članova tog odbora imenovani: Radoje Radunović, Dušan Bošković i Snežana Nedović.

Olivera Popović imenovana je za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara „Luštica Development“ AD Tivat.

Ljubinka Ivanović određena je za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za kapitalne i IPA projekte u Ministarstvu kapitalnih investicija.

Vera Keljanović imenovana je za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za geologiju i rudarstvo u Ministarstvu kapitalnih investicija.

Miodrag Rašovića postavljen je za sekretara Ministarstva evropskih poslova.

Bojan Vujović je na sjednici imenovan za generalnog direktora Direktorata za evropske fondove u Ministarstvu evropskih poslova.

Almedina Vukić imenovana je za vršiteljku dužnosti pomoćnice generalnog sekretara Vlade – rukovoditeljke Sektora za strateško planiranje i koordinaciju politika Vlade.

Donijeta su rješenja o razrješenju i imenovanju Suzane Radulović za članicu Upravnog odbora Zavoda za zapošljavanje.

Minas Trubljanin imenovan je za punomoćnika - predstavnika državnog kapitala na Skupštini akcionara „Montenegroberze“.

Na sjednici je donijeto rješenje o opozivu počasnog konzula Crne Gore u Ajzenštatu, u Austriji, Karla Finka.

Bonus video: