SD Cetinje: Pozivamo glasače da podrže koaliciju “Zajedno” i potvrde naš izborni rezultat

Očekujemo da nakon sjutra što prije dobijemo konačne rezultate izbora i konstituišemo Parlament", kazali su cetinjskog odbora Socijaldemokrata

7342 pregleda 12 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Iz cetinjskog odbora Socijaldemokrata Cetinja pozvali su sve glasače te partije koji će sjutra glasati na ponovljenim izborima na biračkom mjestu broj 16 - LPO II, da ponovo daju jasnu i nedvosmislenu podršku koaliciji "Zajedno - Za budućnost koja ti pripada" i time potvrde izborni rezultat te liste i Socijaldemokrata kao jednog od njenih konstituenata, saopšteno je iz cetinjskog odbora te partije.

"Sve drugo, a što podrazumijeva izborne kalkulacije i inženjering, bilo bi nešto što nije svojstveno Socijaldemokratama i našim glasačima i značilo bi poraz demokratije u Crnoj Gori", dodaju iz SD-a.

Svim glasačima na ovom biračkom mjestu želimo, kazali su oni, miran izborni dan koji će proteći u fer i demokratskoj atmosferi.

Očekujemo da nakon sjutra što prije dobijemo konačne rezultate izbora i konstituišemo Parlament", dodaju cetinjske Socijaldemokrate.

Bonus video: