Milatović: Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa Vučićem

"Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusjedske odnose u cijelom regionu", napisao je Milatović na Tviteru

37029 pregleda 89 reakcija 77 komentar(a)
Milatović i Vučić, Foto: Twitter
Milatović i Vučić, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.07.2023. 23:04h

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa predsjednikm Srbije Aleksandron Vučićem i poručio da je u pitanju neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije

"Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusjedske odnose u cijelom regionu", napisao je Milatović.

Vučić je na Instagramu naveo da je poželio dobrodošlicu predsjedniku Crne Gore.

"Poželio sam dobrodošlicu predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uvjeren da otvaramo novo poglavlje u odnosima između naših zemalja i bratskih naroda", napisao je on.

Milatović je danas počeo je zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dočekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Milatović je prisustvovao i svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu gdje je između ostalog poručio da je revitalizacija političkih važna za unaprjeđenje ekonomskih odnosa Crne Gore i Srbije.

Bonus video: