Burić: Ne pomažu ni kravate, ni baloni, ni golubovi, "oduvaćemo" vas na izborima

Nikšić se, smatra član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu, ima čime ponositi zahvaljujući DPS-u
142 pregleda 6 komentar(a)
Marko Burić, Foto: DPS
Marko Burić, Foto: DPS
Ažurirano: 02.09.2017. 16:29h

Demokrate se bore da dokažu ono što se dokazati ne može, pa stoga ponavljaju fraze i izmišljene brojke, kazao je Marko Burić iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista.

Mensur Mujković, član pljevaljskog Opštinskog odbora Demokrata kazao je da je tragikomično kad o broju domaćinstava i kampanji Demokrata govori član Demokratske partije socijalista iz Nikšića, grada koji je između dva popisa napustilo oko tri hiljade građana.

"Vidim da vam je nula omiljeni broj, a jasno je i zbog čega - vi ste jedna velika politička nula jer nemate nikakvu ideju, niti stav o najvažnijim pitanjima u Crnoj Gori. Bježite od činjenica, kao što ste pobjegli iz izbornog ringa u Nikšiću, jer vam je bilo jasno da će vam Nikšićani zadati još jedan politički nokaut," kazao je Burić.

Nikšić, smatra on, ima čime da se ponosi zahvaljujući DPS-u.

"Dok mi radimo, vi plandujete i takmičite se ko će više besmislica da napiše, ne biste li na tako jeftin način došli do političkih poena. Gospodo demagozi i manipulatori, građane interesuje zbog čega je vaša nekadašnja partija 2008. htjela da zapali Crnu Goru, zbog čega je vaš SNP pokušavao na sve načine da spriječi referendum, zbog čega je vaš Aleksa tvrdio da je trobojka državna zastava Crne Gore, zbog čega ste oteli građanima pola miliona eura za nula radnih sati, zbog čega ste poturili Kotoranima za predsjednika Opštine državljanina strane države, zbog čega ste udomili tetke i kume, stričeve. Politička narcisoidnost lišena svakog utemeljenja u realnosti ozbiljan je poremećaj. Ne pomažu tu ni crvene kravate, ni skribomanska saopštenja, ni bizarni marketinški trikovi, ni golubovi, ni baloni... Što se prije suočite sa svojim pravim odrazom u ogledalu, biće vam lakše kada vas "oduvamo" na predstojećim izborima, baš kao što smo to činili sa svima vama sličnima u poslednjih 27 godina," zaključio je Burić.

Bonus video: