Ivanović: Stranke sličnih programskih ciljeva razgovaraju o vladi, još nema konačnog dogovora

"Nikakve definitivne raspodjele resora nije bilo, niti se došlo do konačnog dogovora, ne zato što ne postoji dobra volja među sagovornicima, već jer to nije ni moguće prije proglašenja rezultata izbora", kazao je funkcioner PES-a

22610 pregleda 171 reakcija 60 komentar(a)
Ivanović, Foto: Boris Pejović
Ivanović, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Filip Ivanović kazao je da, u išcekivanju konačnih rezultata parlamentarnih izbora, "čije proglašenje iz različitih razloga neobično dugo traje", stranke sličnih programskih ciljeva komuniciraju i vode razgovore o tome kako bi buduća vlada trebalo da izgleda.

"Ti razgovori su prije svega otvoreni i iskreni, uz dozu realnog optimizma. Nikakve definitivne raspodjele resora nije bilo, niti se došlo do konačnog dogovora, ne zato što ne postoji dobra volja među sagovornicima, već jer to nije ni moguće prije proglašenja rezultata izbora", napisao je Ivanović na Tviteru.

"Ono što je najvažnije je da će buduća vlada, na čelu sa Milojkom Spajićem, biti reformska i evropska, u potpunosti okrenuta ključnim ciljevima - poboljšanju standarda građana Crne Gore, unaprjeđenju vladavine prava i što bržem učlanjenju naše zemlje u Evropsku uniju", zaključio je on.

Bonus video: