Đeljošaj: Zatvaranje kladionica i kazina jedan od uslova u pregovorima za formiranje vlade

"Kao što sam to obećao u predizbornoj kamanji, pored decentralizacije i staračke naknade za sve, insistiraću na zatvaranju kladionica i kazina, a funkcije i podjela ministarstava su za Albanski forum u drugom planu"

47510 pregleda 372 reakcija 195 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Albanska alternativa
Đeljošaj, Foto: Albanska alternativa

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj kazao je da će u pregovorima za formiranje nove Vlade, za Albanski forum i njega lično, posebna i veoma važna tema razgovora biti potpuno zatvaranje kladionica i kazina.

"Kao što sam to obećao u predizbornoj kamanji, pored decentralizacije i staračke naknade za sve, insistiraću na zatvaranju kladionica i kazina, a funkcije i podjela ministarstva su za Albanski forum u drugom planu", naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

Dodaje i da su realizacija programa i vlada "čista od kadrova koji su zloupotrijebili javnu funkciju" u prethodnom periodu prioriteti.

"Tek nakon toga možemo razgovarati sa koje pozicije odgovornosti u Vladi se može dati doprinos. Neću trčati za bilo kakvom funkcijom, u svakom smislu i pogledu sam ispunjen, a moja misija u politici je razvoj i realizacija programa", naveo je Đeljošaj na Fejsbuk profilu.

Bonus video: