Ibrahimović sa ambasadorom Grčke: Crnoj Gori potrebna Vlada koja će biti nedvosmisleno evroatlantski orjentisana

"Zato je i važno da dobijemo Vladu koja će punim kapacitetom da radi na što bržem učlanjenju Crne Gore u EU", kazao je Ibrahimović

5821 pregleda 16 komentar(a)
Parcos i Ibrahimović, Foto: Bošnjačka stranka
Parcos i Ibrahimović, Foto: Bošnjačka stranka

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović kazao je u srijedu u Podgorici, na sastanku sa ambasadorom Grčke u Crnoj Gori Panajotisom Parcosom, da je Crnoj Gori potrebna Vlada koja će biti nedvosmisleno evroatlantski orjentisana, saopšteno je iz te partije.

"Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji, kao i o odnosima Crne Gore i Grčke. Ibrahimović je kazao da je nakon završetka parlamentarnih izbora važno da Crna Gora dobije stabilnu, proevropsku Vladu, koja će biti nedvosmisleno evroatlantski orjentisana", navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.

Zahvalni smo što naši partneri iz EU, kazao je Ibrahimović, pružaju punu podršku Crnoj Gori na planu evroatlantskih integracija.

"Zato je i važno da dobijemo Vladu koja će punim kapacitetom da radi na što bržem učlanjenju Crne Gore u EU. Evroatlantske integracije i ravnomjerni regionalni razvoj su dva ključna programska prioriteta za Bošnjačku stranku u ovom trenutku i mi smo spremni da damo svoj doprinos na tom planu”, dodao je.

Parcos je tom prilikom kazao, kako navode iz Bošnjačke stranke (BS), da ta stranka igra važnu ulogu na političkoj sceni Crne Gore.

"Istakao je da je Grčka podržala put Crne Gore u NATO, i da će nastaviti da pruža podršku i na putu ka EU", navodi se u saopštenju BS-a.

Bonus video: