Radovanić imenovan za generalnog sekretara MVP

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Valentine Pavličić za zastupnicu Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava

10960 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj razmotrila više kadrovskih pitanja.

Vlada je razriješila generalnog sekretara Ministarstva vanjskih poslova Roberta Markića i na isto mjesto imenovala Miletu Radovanića, generalnog sekretara GP URA.

Vlada je donijela Rješenje o određivanju Milene Brnović za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave za kapitalne projekte - rukovoditeljke Sektora za pravne, kadrovske poslove, kontrolu kvaliteta i realizaciju ugovora.

Za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD – Podgorica određen je Momčilo Jelić.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Valentine Pavličić za zastupnicu Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava.

Razriješen je Odbor direktora D.O.O. „Crnogorski operator tržišta električne energije” ‒ Podgorica, u sastavu: Andrej Raspopović, Luka Jovanović i Nermin Škretović, a u novi OD su imenovani Andrej Raspopović, Luka Jovanović i Nermin Škretović.

Za punomožnika – predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara „Castello Montenegro” AD Pljevlja određen je Minas Trubljanin.

Ivana Bulatović određena je za punomoćnicu – predstavnicu državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara HG „Budvanska rivijera” AD Budva.

Vlada je izmijenila sjedište počasnog konzulata Crne Gore u Japanu iz Nagoje u Inujamu.

Bonus video: