Abazović: Veljović među glavnim karikama "mojkovačkog klana", da vidimo da li će se poći na "grandovce"

Premijer je naveo i da njegov komšija iz Ulcinja, advokat Zoran Piperović podnosi stalno krivične prijave protiv njega, te da on to radi da bi zaradio honorar od svojih vlastodavaca, a to je ekipa iz "Bemaksa"

37349 pregleda 82 reakcija 70 komentar(a)
Abazović, Foto: Facebook
Abazović, Foto: Facebook

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović pozdravio je hapšenje bivšeg direktora policije Veselina Veljovića, ali je istakao da je to samo još jedan korak u borbi protiv kriminalne piramide u Crnoj Gori, prenosi Portal RTCG.

Abazović je novinarima u Podgorici nakon panela "Civilizacija" rekao i da ne može da dijeli sa medijima da li eventualno ima novih informacija o mjestima gdje se nalaze navodni šef kavačkog klana Radoje Zvicer i odbjegli policajac Ljubo Milović.

Premijer je naveo i da njegov komšija iz Ulcinja, advokat Zoran Piperović podnosi stalno krivične prijave protiv njega, te da on to radi da bi zaradio honorar od svojih vlastodavaca, a to je ekipa iz "Bemaksa".

"Kad je riječ o Veselinu Veljoviću, on je jedan od ljudi koji su pri vrhu te piramide, ne na samom vrhu ali pri vrhu i ja pozdravljam akciju SDT-a i Uprave policije koja se odnosi na njega", kazao je Abazović.

Naveo je da je ovo već sada "malo konkretizacija kada je u pitanju demistifikovanje šverca cigareta".

"Ovo do sada što je bilo ne potcjenjujem, ali sada je već to počelo da ide u tom pravcu. Međutim, ni on nije na vrhu, tako da bih volio i afirmišem da se nastavi u tom pravcu. Naravno, da treba vremena i mislim da je to jako važan istorijski proces koji je počeo", kazao je Abazović.

Istakao je da je Veljović dio, glavna karika ili među glavnim karikama "mojkovačkog klana", sada da vidimo da li će se poći na "grandovce".

"Informacije gdje su Zvicer i Milović ne mogu da dijelim sa medijima", kazao je Abazović.

Bonus video: