DPS Pljevlja: Put Pljevlja-Metaljka našminkan radi dolaska "tehničkog" Dritana

"Protok vremena je najbolja mjera nečijeg rada ili nerada. Ne prođe ni tri godine a oni koji su navodno došli kao „oslobodioci“ svakim danom pokazuju, ko su, čiji su i koliko znaju."

9629 pregleda 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Pljevlja reagovao je na današnje otvaranje puta Pljevlja-Metaljka, rekavši da je put "samo našminkan radi dolaska "tehničkog" Dritana."

"Protok vremena je najbolja mjera nečijeg rada ili nerada. Ne prođe ni tri godine a oni koji su navodno došli kao „oslobodioci“ svakim danom pokazuju, ko su, čiji su i koliko znaju. Tako i u našim Pljevljima danas „otvaraju“ nedovršenu prvu fazu puta prema Metaljci. Bez imalo stida bacajući rukavicu u lice svim građanima Pljevalja kao da ne znamo kada i kako je taj put rađen a kada je samo našminkan radi dolaska "tehničkog" Dritana da sa drugovima iz pljevaljske lokalne uprave i Rudnika uglja otvori nedovršen put", navodi se u saopštenju.

Oni su podsjetili da je ovaj putni pravac kao i druga dva, prema Ranču i Bijelom Polju u najvećoj mjeri izgrađeni za vrijeme njihovog mandata.

"Takođe treba napomenuti da je još 2020. godine paralelno sa ovim započeto na realizaciji planova za rekonstrukciju puta prema Đurđevića Tari, Gradcu kao i drugoj fazi puta do granice na Metaljci. Ali od tada do danas osim manjih radova ništa nije urađeno", dodaje se.

Poručili su da "nema sumnje da se uvijek moglo više pa i za našeg mandata ali i ovo pokazuje da lokalna vlast ne zna ni da održava ono što smo mi izgradili a ne da nešto novo urade."

Bonus video: