Belan: Crna Gora je od 2020. neprekidni koncert Beogradskog sindikata

"Regionalno poznati producent je sve vrhunski isplanirao i uz asistenciju inostranih konsultantskih kuća našao dobre lokalne partnere koji mu pružaju temeljni outsourcing", kazao je predsjednik LP-a

5639 pregleda 13 komentar(a)
Belan, Foto: Liberalna partija
Belan, Foto: Liberalna partija

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan kazao je da je Crna Gora od 2020. godine "neprekidni koncert Beogradskog sindikata".

"Regionalno poznati producent je sve vrhunski isplanirao i uz asistenciju inostranih konsultantskih kuća našao dobre lokalne partnere koji mu pružaju temeljni outsourcing. Svi smo kupili karte, većina sa oduševljenjem. Mi, manjina, slušamo, ne pjevamo, ne plešemo, kritikujemo i tekstove pjesama i ukupnu produkciju, ali pijemo svoju limunadu", napisao je Belan na Tviteru.

Hip-hop sastav Beogradski sindikat nastupio je u Beranama, u okviru Thunder festa, a iz tamošnje Opštine su njihov nastup ocijenili kao "spektakularan".

Sa druge strane, beranski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da je tokom nastupa serviran "nacionalistički i ekstremistički performans".

Iz lokalnog odbora Socijaldemokrata (SD) takođe su saopštili da su, umjesto kvalitetne muzike, bili "svjedoci promocije šovinističkog jednoumlja".

Bonus video: