Demokrate: Nije lako raditi u virtuelnom svijetu mafijaških aplikacija, DPS ima problema sa malim mozgom

"Vaša sposobnost da okrenete podršku naopačke i interpretirate svijet na načine koje niko drugi ne može shvatiti i razumjeti je zaista jedinstvena."

23703 pregleda 47 reakcija 46 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora, reagujući na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS), saopštila je da ne znaju sa kim Pokret Evropa sad (PES) ima problem, ali da je očigledno sa DPS nema samo problem sa kodnim imenima i Skaj aplikacijama već i sa malim mozgom.

Oni su istakli da nije lako živjeti i raditi u virtuelnom svijetu mafijaških aplikacija, te da DPS podršku Demokrata lideru PES-a Milojku Spajiću za mandatara doživljavaju kao nedavanje podrške Spajiću za mandatara.

"Ne znamo sa kim PES ima problem, ali očigledno da DPS, poslije ove izjave nema samo problem sa kodnim imenima i Skaj aplikacijama već i sa malim mozgom. Očigledno da nije lako živjeti i raditi u virtuelnom svijetu mafijaških aplikacija, koje su im toliko pomutile razum, pa podršku Demokrata Spajiću za mandatara, koju smo prvi saopštili, doživljavaju kao nedavanje podrške Spajiću za mandatara", navodi se u saopštenju.

"Vaša sposobnost da okrenete podršku naopačke i interpretirate svijet na načine koje niko drugi ne može shvatiti i razumjeti je zaista jedinstvena", kazali su iz Demokrata te poručili da im je sad jasno "kako uspijevate riješiti najzahtjevnije kriptografske zagonetke tokom dopisivanja sa Tigrom, Oficirom, Bornom i drugim licima sa kodnim imenima, da ne kažemo sa kriminalcima."

"Ne sumnjamo da će vas buduće generacije slaviti kao izvor nadahnuća, poštenja, poštovanja i logičkog zaključivanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: