Filipović: DPS je više valjao Krapoviću nego meni ili Džakoviću

On je dodao da je svakome lako da izigrava domaćina opštinskim novcem
94 pregleda 28 komentar(a)
Ljubo Filipović, Foto: Vuk Lajović
Ljubo Filipović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.08.2017. 16:30h

Predsjednik Fondacije Budva 2020, Ljubomir Filipović kazao je da je DPS mnogo više valjao Draganu Krapoviću i ostalim funkcionerima nove vlasti nego što je Stevanu Džakoviću ili njemu ikad.

Filipović je bio potpredsjednik Opštine Budva iz redova SDP-a za vrijeme mandata Lazara Rađenovića.

"Molim sve Budvane sa s pažnjom pročitaju saopštenje Stevana Džakovića. Priča oko Miločerskog parka i Vrtića je najgora demagogija i igra sa vašom djecom. Da je Demokratama stalo do vrtića ne bi njihovi najviši funkcioneri plaćali godišnje po nekoliko hiljada eura po djetetu za privatni vrtić na Slovenskoj plaži nego bi svoju djecu upisali u državni a novac dali vrtiću za bolje uslove", saopštio je Filipović.

On je dodao da je svakome lako da izigrava domaćina opštinskim novcem.

"Prostori u TQ plazi su nedovršeni i neuslovni, Miločerski park je takođe jedna floskula koju može da vam baci u oči samo onaj koji vas duboko prezire i misli da ste toliko neuki da možete da progutate tu priču. U politici sam sretao različite ljude, a onaj koji je često izgovarao rečenicu "narod je glup ne može to da shvati " ili nešto slično, kod mene je uvijek izazivao gađenje. -Dokažimo da smo doboljno inteligentni i ako o nečem treba da imamo sud, pročitajmo o tome upoznajmo se sa činjenicama. I još nešto, DPS je mnogo više valjao Draganu Krapoviću i ostalim funkcionerima nove vlasti nego što je Stevanu Džakoviću ili meni ikad. O tome je danas Stevan počeo da priča, i možda je za jednog čovjeka i pogriješio. Ali za Dragana Krapovića i Đorđa Vujovića, za Boženu Jelušić i mnoge druge nije. Velika je lista učinjenog zbog njihove trgovine i uloge kontrolisanih kritičara, koju su tokom godina kada je DPS mogao da plaća i čini, igrali. Nemojte da me ovim pozivom na linč Stevana Džakovića vučete za jezik, morali ste proći pored moje kancelarije kada ste išli da molite za usluge mimo naroda. A ja dobro pamtim", zaključio je Filipović.

Bonus video: