Bečić: Niko ne može sam, zato je važno da još jednom jasno iskažemo podršku Spajiću

Naglasio je da Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i da se trude da stoje iza svoje date riječi.

19790 pregleda 65 reakcija 65 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić je povodom dodjeljivanja mandata za sastavljanje Vlade lideru Pokreta Evropa sad (PES) Milojku Spajiću kazao da je danas važan dan za Crnu Goru, te da "pokazujemo zrelost, poštovanje i želju da ujedinjeni stvorimo osnovu za reforme i bolji život koji svi čekamo."

"Niko ne može sam. Zato je danas važno da još jednom jasno iskažemo podršku mandataru Spajiću, te da svi u okviru svojih znanja čim prije počnemo da radimo i pokažemo da je moguće da budemo evropska, moderna i stabilna država", dodao je Bečić.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da će predložiti Skupštini Crne Gore da mandatar za sastav 44. Vlade Crne Gore bude predsjednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić.

Bečić je istakao da je siguran da će Vlada biti izabrana prije zakonskog roka i "da u jesen ulazimo sa jasnim planovima i rokovima za realizaciju."

Poručio je da rezultati neće izostati, jer je "politička volja ključna i danas je jasno da je imamo."

Naglasio je da Demokrate imaju jasne stavove koje pravovremeno komuniciraju javnosti i da se trude da stoje iza svoje date riječi.

"Tako da danas možemo samo da potvrdimo svoj stav da stojimo iza toga da podržavamo odluku predsjednika Jakova Milatovića da je mandat za sastavljanje Vlade pošteno dodijeljen nosiocu izborne liste koja je dobila najveći broj glasova na izborima u odnosu na stranke pobjednice izbora", zaključio je Bečić.

Bonus video: