DPS Budva: Demokrate su puki demagozi bez rješenja

" Da li je DPS kriv zbog toga što su Demokrate nesposobne i što ih je sopstvena mržnja ugušila", navodi se u reagovanju
51 pregleda 6 komentar(a)
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Budva grad, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.08.2017. 13:57h

Budvanski odbor DPS-a saopštio je da se Demokrate ponovo bave DPS-om umjesto da se posvete rješevanju duboke krize vlasti u Budvi.

Oni su reagovali na današnje saopštenje predsjednika budvanskih Demokrata Mijomira Pejovića u kojem on navodi da je iza DPS ostalo uprljano lice Budve i višemilionske štete.

"Izlaganja Demokrata poput ovog današnjeg, njihovog funkcionera Mijomira Pejovića ne predstavljaju ništa drugo do gomile riječi koje su ih za ovih osam mjeseci bacile u besmisao. U svom očaju Demokrate su izgubile kompas, pa umjesto da se posvete rješavanju duboke krize vlasti u Budvi oni se ponovo bave DPS-om. Demokrate ovim ponovo pokazuju koliko su nezreli za vlast i da im prosto nije mjesto van opozicionih klupa. Govore o konsloidaciji opštinske kase, a u kasi je prilikom njihovog preuzimanja vlasti bilo preko milion eura. Svojim pokušajem demantovanja, Pejović je samo dokazao da su Demokrate puki demagozi bez rješenja, da traže vlast radi vlasti, a ne zbog unapređenja života građana. O njihovoj sposobnosti najbolje govori osmomjesečni period u kojem su jedva uspjeli da skrpe koaliciju, koja se raspala brže nego što je formirana. Ovakvim obraćanjima ponovo pokušavaju da bace prašinu u oči sugradjanima bezuspješno prikrivajući svoju nespobnost. Demokrate ništa drugo ne znaju osim da kao papagaji ponavljaju napamet naučene floskule koje ne znače ništa i potpuno su besmislene. Gdje im je sad većina? Da li je DPS kriv zbog toga što su Demokrate nesposobne i što ih je sopstvena mržnja ugušila", navodi se u reagovanju.

Bonus video: