Janković: Milović igra ulogu "korisnog idiota" za kriminalne organizacije, on im je adut za povratak na pozicije

"Za građane će biti zanimljivo da čitaju novi izvještaj o imovini Milovića", rekao je on

9718 pregleda 27 reakcija 28 komentar(a)
Slavko Šole Janković, Foto: URA
Slavko Šole Janković, Foto: URA

Član Predsjedništva URA Slavko Šole Janković kazao je da član Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović igra ulogu "korisnog idiota" za kriminalne organizacije i da im je on adut za povratak na pozicije, saopšteno je iz te partije.

Reagujući na izjavu Milovića da se "mafija najbolje štiti neznanjem i nestručnošću", Janković je dodao da vlada nervoza i nezadovoljstvo zbog racija u nezvaničnom bastionu Bemaksa i da je to jasan pokazatelj da "ove kriminalne strukture postaju svjesne da više nijesu nedodirljivi, zbog čega se velike nade ulažu u Andreja Milovića i njemu sličnim".

Nakon što smo imali reakciju zvaničnog advokata Bemaksa, Zorana Piperovića, kao i njima bliskih medija, juče se, kazao je Janković, sa sličnom reakcijom javio i nezvanični advokat Bemaksa, Andrej Milović.

"Mladi pulen Duška Golubovića nastavlja da igra ulogu “korisnog idiota” za kriminalne ogranizacije koje su decenijama djelovale kroz državni sektor bezbjednosti i kojima je upravo Milović novi adut za povratak na pozicije koje su nekad držali", kazao je Janković.

Ono što ostaje pitanje jeste, dodao je Janković, da li se samo ulažu nade ili možda nešto više.

"Za građane će biti zanimljivo da čitaju novi izvještaj o imovini Milovića", rekao je on.

A posebno će biti zanimljivo, kazao je Janković, u dijelu voznog parka ovog visokog funkcionera PES-a i akvizicije skupocjenih vozila u posljednjih godinu dana, u periodu dok je bio nezaposleno lice.

"Do tada puna podrška, kazao je Janković, za njegova reagovanja i saopštenja u odbranu svojih klijenata. uz jasnu poruku za njegove nalogodavce - džaba krečite, dokazi su na sigurnom", saopštio je Janković.

Bonus video: