Pejović: Iza DPS ostalo uprljano lice Budve i višemilionske štete

"Pokazali ste da vas je Skupština u Vašem političkom životu zanimala samo onoliko koliko je bilo neophodno da glasačke mašine u ranijim sazivima pokriju milionske mahinacije istaknutih DPS-ovaca, a sve preko leđa građana i na uštrb ekonomskog prosperiteta Budve"
7 komentar(a)
Mijomir Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora
Mijomir Pejović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 30.08.2017. 11:10h

DPS nikada više neće gazdovati Budvom. Ta vremena su prošla i daleko su za nama. Iza vas je ostalo uprljano lice Budve i višemilionske štete, saopštio je potpredsjednik Demokrata i predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Budva Mijomir Pejović.

"Pokazali ste da vas je Skupština u Vašem političkom životu zanimala samo onoliko koliko je bilo neophodno da glasačke mašine u ranijim sazivima pokriju milionske mahinacije istaknutih DPS-ovaca, a sve preko leđa građana i na uštrb ekonomskog prosperiteta Budve. A vaši produžni kablovi, SD i Crnogorska, kud će ako ne sa onima kojima su držali vreću dok isti kradu. Znamo da ste se polakomili vidjevši rekordne rezultate u ostvarivanju lokalnih javnih prihoda i finansijskoj stabilizaciji Opštine Budva i njenjih preduzeća. Podsjećanja radi, od kad vi ne otimate a vaši produžni kablovi ne pomažu, prihod od naknade za komunalno opremanje gradjevinskog zemljišta porastao je za 78 odsto", naveo je Pejović.

Dodaje da su odbornici koji nijesu prisustvovali sjednici SO "pobjegli kada je trebalo regulisati da budvanski mališani dobiju nove prostorije".

"A zar se može i očekivati da o prostorijama za budućnost djece brine onaj koji im je godina pljačkao roditelje. Pobjegli ste iz Skupštine kada je trebalo zaštiti Miločerski park, i to nije ništa neočekivano ako se ima u vidu da vas zaštitia dobra Budve zanima koliko i španska sela. Muči vas to što je Opština Budva lider fiskalne konsolidacije i stožer administrativnih reformi, a da su vaši prsti daleko od pekmeza. Neočekivano je da od sjednice pobjegne onaj ko je stavio svoj potpis na zaštitu Miločerskog parka – kako ste najedanput postali složni oko toga, utvrdiće nadležni tužilac", zakljuio je Pejović.

Bonus video: