Slobodna Crna Gora: Injac imenovala Dajkovića za rukovodioca Službe za građane Glavnog grada

"Budite sigurni da sam spreman danonoćno da radim da svakom građaninu izađem u susret i pokušam da riješim njihove probleme, zajedno sa gradskom upravom", dodao je Dajković

29754 pregleda 190 reakcija 113 komentar(a)
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora

Odbornik u Skupštini Glavnog grada i predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković imenovan je za rukovodioca Službe za građane od strane Gradonačelnice Podgorice Olivere Injac, saopšteno je iz te partije.

"Služba za građane Podgorice, koja se do skoro zvala Građanski biro, bavi se nizom različitih pitanja sa akcentom na pomoć u rješavanju gradskih problema i predstavlja prvi kanal komunikacije između građana Podgorice i Glavnog grada", navodi se u saopštenju Slobodne Crne Gore.

Kako su kazali iz te partije, Dajković je tim povodom saopštio: "Nakon nekoliko godina bavljenja politikom konačno sam dobio priliku da pokažem i drugu stranu svoje ličnosti".

On je kazao da je živio i školovao se u Srbiji, Meksiku i Americi.

"Samim tim volio bih da pretočim svoje znanje i iskustvo u rezultate koje će doprinijeti razvoju Podgorice i ljepšem životu njenih građanki i građana", rekao je Dajković, navodi se u saopštenju.

Niko nema razloga za strah od mene i mog djelovanja u okviru podgoričke vlasti, dodao je on i kazao da će njegova vrata biti otvorena za ljude svih vjera i nacija.

"Budite sigurni da sam spreman danonoćno da radim da svakom građaninu izađem u susret i pokušam da riješim njihove probleme, zajedno sa gradskom upravom", dodao je Dajković.

Bonus video: