URA: Mafija ne napada Milovića, Čarapića i poslanike DPS-a, na udaru uvijek Abazović i Adžić

"Znamo da bi DPS i pripravnik Bemaksa Vasilije Čarapić voljeli da premijer Dritan Abazović i ministar Filip Adžić podnesu ostavke", navode iz GP URA

8988 pregleda 35 reakcija 30 komentar(a)
GP URA, Foto: URA
GP URA, Foto: URA

Mafija svakim danom sinhronizovanim akcijama preko svojih medija, političara, partija i NVO organizacija potvrđuje ko su joj najveći protivnici, odnosno, ko su u Crnoj Gori borci za pravdu, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA (GP URA).

"Mafija nikada ne napada one koji ničim nijesu ugrozili njenu moć, zbog toga nikad nijesmo vidjeli da se likovi poput Andreja Milovića, Vasilija Čarapića ili poslanika DPS-a nalaze pod udarom mafije, dok se premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić konstanto nalaze na njihovom udaru. A kada svaki put u tim napadima u posljednje vrijeme učestvuju isti ljudi, koji iznose iste optužbe, čije su i rečenice identične, samo im se partije, likovi i imena razlikuju, onda je jasno, da su upravo oni zaštinici mafije", navodi se u saopštenju GP URA.

Znamo da bi DPS i pripravnik Bemaksa Vasilije Čarapić, kako navode iz GP URA, voljeli da premijer Dritan Abazović i ministar Filip Adžić podnesu ostavke.

"Oni bi voljeli i da se ovo "haotično" stanje u bezbjednosnom sektoru vrati na staro kada je Crna Gora bila prepoznata kao država organizovanog kriminala i kada su se na čelu institucija nalazili pripadnici kriminalnih klanova, ali na njihovu žalost i žalost mafije Abazović i Adžić će nastaviti da se bore za pravdu", kazali su iz Građanskog pokreta URA.

Izbori su se završili, dodali su oni i kazali "imate većinu valjda da formirate Vladu sa kojom će Abazović i Adžić prestati da vrše funkcije premijera i ministara i da time remete mir organizovanih kriminalnih grupa kojima se očigledno žuri, čim vas tjeraju da se ovako javno blamirate moljakanjem i apelima za podnošenjem ostavki onih koji im stoje već tri godine na žulj".

Bonus video: