Rakočević: Ne isključujemo mogućnost da koalicija "Zajedno" bude dio buduće vlasti

"Učestvovali bi u vlasti ne zato što su nam potrebne fotelje ili zato što se namećemo da budemo dio upravljanja državom iz lukrativnih razloga. Smatramo da bez podrške i učestvovanja u vlasti strukture kojoj mi pripadamo, dakle koalicije 'Zajedno' koju čini DPS nema brzog napretka Crne Gore na njenom evropskom putu"

35418 pregleda 63 reakcija 63 komentar(a)
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Rakočević, Foto: Boris Pejović

Nikola Rakočević, član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) je gostujući u emisiji "Argumenti" na TVCG, kazao da nijesu imali nikakve kontakte s mandatarom Milojkom Spajićem, ali ne isključuju i mogućnost da koalicija "Zajedno" bude dio buduće vlasti.

Rakočević je istakao da će ta partija svakako biti konstruktivna opozicija ili dio vlasti, prenosi portal RTCG.

"Vidjećemo kako će stvari teći", rekao je Rakočević.

On je kazao i da nema naznaka formiranju Vlade pa dodao da je DPS uvijek spreman da razgovara o svim modelima koji će, kako je naveo, obezbijediti građanima Crne Gore i državi stabilizaciju prilika.

"Učestvovali bi u vlasti ne zato što su nam potrebne fotelje ili zato što se namećemo da budemo dio upravljanja državom iz lukrativnih razloga. Smatramo da bez podrške i učestvovanja u vlasti strukture kojoj mi pripadamo, dakle koalicije "Zajedno" koju čini DPS nema brzog napretka Crne Gore na njenom evropskom putu", poručio je Rakočević.

Bonus video: