Milatović prisustvovao otvaranju SDG Samita: Prilika da javnosti prikažemo napredak koji je Crna Gora postigla

On će na poziv Generalnog sekretara UN govorti na liderskom dijalogu "Jačanje integrisanih javnih politika i institucija za dostizanje ciljeva održivog razvoja“

13764 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović prisustvovao je otvaranju Političkog foruma visokog nivoa o ciljevima održivog razvoja - SDG Samitu.

"Ovo je prilika da sve zemlje sagledaju dosadašnji učinak na polju ostvarenja ciljeva održivog razvoja i još snažnije se usmjere ka dostizanju Agende 2030", napisao je Milatović na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter).

On će na poziv Generalnog sekretara UN govorti na liderskom dijalogu "Jačanje integrisanih javnih politika i institucija za dostizanje ciljeva održivog razvoja“.

"Ovo je prilika da međunarodnoj javnosti prikažemo napredak koji je Crna Gora postigla na putu održivog razvoja", dodao je Milatović.

"Crna Gora ostaje snažno posvećena dostizanju cljeva održivog razvoja jer želimo da naša zemlja bude zdravo, čisto, stabilno i prosperitetno društvo za sve naše građane i građanke", zaključio je Milatović.

Bonus video: