Šćepanović: Demokrate potvrdile da na Poštu gledaju kao na svoju ličnu prćiju

Članica Glavnog odbora DPS-a kazala je da je "kompletna istina o politizaciji" ogoljena u vidu stavljanja jedne partije u funkciju PR službe jednog državnog preduzeća

6945 pregleda 19 komentar(a)
Šćepanović, Foto: Demokratska partija socijalista
Šćepanović, Foto: Demokratska partija socijalista

Tvrdnjom da je dezinformacija vijest da je više od 130 ljudi zaposleno u Pošti Crne Gore od početka 2021. godine do kraja 2022. godine, Demokrate faktički potvrdile da na ovo preduzeće gledaju kao na svoju ličnu prćiju, poručila je članica Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kristina Šćepanović.

Ona je kazala da je "kompletna istina o politizaciji" ogoljena u vidu stavljanja jedne partije u funkciju PR službe jednog državnog preduzeća, koje joj je, kako tvrdi, pripalo podjelama po “dubini i širini”.

"Samo me interesuje da li su skribomani ovog saopštenja jedni od tih 130 novozaposlenih, tj. ujedno i na platnom spisku, vezani za državne jasle, dok za partijske potrebe pravdaju nepočinstva i devastaciju ovog preduzeća", navela je Šćepanović.

Ona je kazala kako je Pošta Crne Gore, kao i druga preduzeća "kojima rukovode partijski kadrovi Demokratske Crne Gore", postala platforma za "uhljebljenje partijski podobnih".

"Pored diploma iz dobrih kumovskih, prijateljskih i porodičnih odnosa, fakultetske diplome vam gotovo i ne trebaju za zaposlenje u vodećim državnim preduzećima, što se u krajnjem, zbog neumijeća i neznavenosti, odražava na negativni trend u poslovanju istih", zaključila je Šćepanović.

Bonus video: