Demokrate: DPS je najveći feler crnogorskog društva

Demokrate odgovorile članici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kristini Šćepanović koja ih je optužila da na Poštu "gledaju kao na svoju ličnu prćiju"

2745 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora kazala je da se "najveći feler crnogorskog društva zove jednim imenom - DPS".

Demokrate su odgovorile članici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kristini Šćepanović koja ih je optužila da na Poštu "gledaju kao na svoju ličnu prćiju".

"Nakon što je ruka pravde došla do krupnih DPS riba, danas je javnost obaviještena da je još jedan DPS funkcioner, vođen parolom sve za DPS, DPS ni za šta, osuđen zbog pronevjere državnog novca u partijske svrhe. Da se osvrnemo i na stambenu mafiju. Visoki funkcioner DPS-a, vrsni agent za nekretnine i mobing, Vojislav Marković uzima stan koji poklanja svom sinu, lažira podatke, pa uzima drugi, koji mijenja za treći zbog pogleda, na grad koji je zajedno sa partijskim drugovima licemjerno doveo do uništenja. DPS vojnik Miraš Radović pored kredita od 40.000 eura od Vlade Duška Markovića dobija i stan od 109 m2, dok naši građani mahom žive kao podstanari. A, tu nijeste stali. Naime, gospođa Dragica Milačić, od stambene komisije traži kredit za adaptaciju stana u iznosu od 20.000 eura, koji kasnije ipak odlučuje da uloži u kupovinu novog automobila", navodi se u reagovanju Demokrata.

Dodaju da "rezultati rada oslikavaju se na kupovinu novog automobila".

"Na ovaj način čak devet javnih funkcionera bivšeg režima kupuje od države 833m2 stambenog prostora za 116.000 eura. Građanin plati 100m2 160.000eura. Gdje je ovdje logika? Naravno, nigdje. U ovoj rečenici je stala sva tigrić filozofija DPS-a", zaključuje se u reagovanje Demokrata.

Bonus video: