Poslanici PES konstatovali: Ponovo razgovarati o formiranju vlade sa ZBCG, u pregovore uključiti i GP URA

Prema saznanjima "Vijesti", sastanci s predstavnicima ZBCG i GP URA trebalo da se organizuju narednih dana, i to preko posrednika - poslanika koji nije član nijednog od tih političkih subjekata

55399 pregleda 311 reakcija 192 komentar(a)
PES, Foto: Evropa sad
PES, Foto: Evropa sad

Poslanici Pokreta Evropa sad (PES) sinoć su na sastanku konstatovali da bi trebalo ponovo razgovarati o formiranju vlade sa koalicijom Za budućnost Crne Gore (ZBCG), ali u pregovore uključiti i Građanski pokret (GP) URA, potvrđeno je "Vijestima".

Iz koalicije ZBCG "Vijestima" su rekli da još nijesu dobili poziv, ali da su spremni za sastanak sa mandatarom i liderom PES-a Milojkom Spajićem i da neće imati dodatne zahtjeve u vezi sa njihovim eventualnim učešćem u novoj vladi.

Iz GP URA "Vijestima" su nezvanično kazali da ni oni još nijesu dobili poziv, ali da neće odbiti sastanak o formiranju vlade.

"Vijesti" su jutros objavile da PES, na čijem je čelu Spajić planira da s koalicijom ZBCG i GP URA pregovara o formiranju vlade.

Prema saznanjima "Vijesti", sastanci s predstavnicima ZBCG i GP URA trebalo da se organizuju narednih dana, i to preko posrednika - poslanika koji nije član nijednog od tih političkih subjekata.

Bonus video: