Poznati cetinjski vatrogasac pristupio Građanskom pokretu URA

Članovi cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA, njih oko 15, su predvođeni predsjednikom Filipom Adžićem, pet dana aktivno učestvovali u gašenju požara koji su zahvatili područje NP Lovćen
123 pregleda 17 komentar(a)
Marko Popović, Foto: Građanski pokret URA
Marko Popović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 21.08.2017. 18:03h

Cetinjski vatrogasac i pripadnik Službe zaštite i spašavanja, Marko Popović, pristupio je cetinjskom odboru Građanskom pokretu URA.

Popović je postao poznat široj crnogorskoj javnosti po fotografiji koja je nastala nakon što su on i njegove kolege, nakon nekoliko dana neprekidnog rada i zalaganja, konačno ugasile veliki požar na Lovćenu.

Pored Popovića, član cetinjske URA-e je i poznati vatrogasac Slavko Šole Janković, koji se prije mjesec dana izborio da se mjesečne zarade cetinjskim vatrogascima uvećaju za 35 odsto, kao i da im se za mjesec jul isplati dodatnih 200 eura bonusa.

Petnaestak članova cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA su, predvođeni predsjednikom Filipom Adžićem, pet dana aktivno učestvovali u gašenju požara koji su zahvatili područje NP Lovćen, prilikom kojih je vatrena stihija prijetila da ugrozi Njegošev mauzolej, turističke objekte i kuće mještana.

Bonus video: