Nenezić: Nastaviti kampanju o bojkotu popisa, za sada imamo samo najavu Spajića

Poslanik SD rekao da su u prethodnom periodu iznijeli argumente koji se nisu mogli opovrgnuti i sa kojima se nije moglo polemisati

7761 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić rekao je da jučerašnji stav mandatara Milojka Spajića da je popis stanovništva neophodno odložiti predstavlja pobjedu svih onih koji se iskreno i istinski bore za građansku Crnu Goru.

Ocjenjuje da je to pobjeda "svih nas koji smo uvidjeli prevaru koja nam je pripremana od 1. do 15. novembra".

"Poslali smo veoma jasnu poruku da građanska Crna Gora ne uzmiče ni pred kim i da građanska Crna Gora pobjeđuje. Svi argumenti koje smo u prethodnom periodu prezentovali, a koje ni naši najljući politički protivnici nijesu mogli opovrgnuti ili polemisati sa njima, doveli su novu parlamentarnu većinu u situaciju da prihvate naš zahtjev da se popis stanovništva odloži." kazao je Nenezić.

Dodaje da će se sa kampanjom o bojkotu popisa stanovništva nastaviti, s obzirom na to da su od mandatara dobili samo najavu.

"U ovom trenutku imamo samo najavu u medijima mandatara Vlade koja još uvijek nije izabrana, da će njegova vlada, kada se izabere, a ja bih dodao i ako se izabere, odložiti popis stanovništva. Zbog toga je od velikog značaja da kampanju bojkota popisa nastavimo i da na bojkot budemo spremni sve do onog trenutka dok uredba Vlade kojom će se popis odložiti ne bude formalno usvojena. ,Pokazali smo da zajedno možemo mnogo i sad je vrijeme da istim tempom i istom snagom nastavimo dalje. Pobijediće evropska, građanska Crna Gora!" zaključio je Nenezić.

Bonus video: