Policija će snimati protest u ponedjeljak, ove ulice u Podgorici će biti zatvorene

Forum slobodnih građana "Luča" najavio okupljanje u znak protesta zbog najavljenog imenovanja Andrije Mandića za predsjednika Skupštine

7283 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije saopštila je da će u ponedjeljak snimati protest u organizaciji Foruma slobodnih građana "Luča“.

Ta organizacija ranije je saopštila da će ispred Skupštine organizovati protest povodom najavljenog izbora lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića za šefa parlamenta.

"Službenici Uprava policije će, shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima, snimati: Javno okupljanje u pokretu u organizaciji 'Foruma slobodnih građana Luča', koje će se održati u ponedjeljak 30. oktobra 2023. godine, sa početkom u 17.00 časova, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod spomenika Kralja Nikole, odnosno ispred štićenog objekta Skupštine Crne Gore u Podgorici. Snimanje će se vršiti navedenog datuma od 16.00 časova do 23.00 časa, a po potrebi snimanje može biti i produženo", rekli su iz policije.

Kazali su da će, zbog najavljenog skupa, a shodno procjeni rukovodioca obezbjeđenja, od 17 do 22 časa u ponedjeljak biti zatvorene ulice od Starog grafičkog do stare zgrade Vlade, od hotela Nikić do Ulice slobode, od Karađorđeve ulice do Ulice slobode, Bulevar Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića.

Bonus video: