DPS: Mandić da objasni zavađenim frakcijama DF-a u Budvi da više nema bježanja od izbora

Iz budvanskog DPS-a su kazali da su nedavno održani vanredni izbori u toj opštini pokazali da građani nisu zadovoljni upravljanjem Budvom i da žele promjene

17380 pregleda 50 reakcija 50 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Umjesto što pokušava da pomiri interesno sukobljene klanove u svojoj partiji, predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić svima njima treba da objasni da od vanrednih lokalnih izbora više ne mogu bježati, ma koliko ih se plašili, saopštio je budvanski odbor Demokratske partije socijalista (DPS).

"Medijski najavljena posjeta Andrije Mandića Budvi nagovještava namjeru predsjednika NSD, da sada sa novostečene državne pozicije, pokuša da arbitrira u organizaciji naše lokalne samouprave, koja se tiče iskljućivo naše opštine i njenih građana. Mandić, koji danas nastupa kao svojevrsni kurir spuškog zatvorenika Božovića, dolazi da miri zaraćene klanove unutar DF-a i spasi što se spasiti može. Politički subjekt koji se i sam dijeli na klanove i frakcije, pokušaće i danas, uz Mandićevu pomoć, da produži agoniju građana i da pobjegne od vanrednih lokalnih izbora u našoj opštini. Na taj način će Budva i svi njeni građani nastaviti da budu taoci pohlepe i želje bivšeg DF da uprkos unutrašnjem raspadu, uzurpiraju lokalnu vlast u Budvi", navodi se u saopštenju.

Iz budvanskog DPS-a su kazali da su nedavno održani vanredni izbori u toj opštini pokazali da građani nisu zadovoljni upravljanjem Budvom i da žele promjene.

"Prepolovljeni broj glasova koji je DF dobio u odnosu na lokalne izbore, refleksija je njihovog lošeg rada i naravno činjenice da se njihov predsjednik Opštine nalazi u pritvoru, pod najtežim optužbama za proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Trenutno stanje u Budvi je neodrživo – i to će potvrditi svaki građanin bez obzira na partijsku opredijeljenost. I zato našem gradu nijesu potrebni truli kompromisi, već vanredni izbori u što kraćem roku. Evo prilike da Mandić, u ulozi 'evropejca' kojeg glumi već mjesecima, danas na djelu pokaže taj svoj decenijama skrivani 'demokratski kapacitet' i da umjesto što pokušava da pomiri interesno sukobljene klanove u svojoj partiji, svima njima objasni da od vanrednih lokalnih izbora više ne mogu bježati, ma koliko ih se plašili", zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: