"ŠALJE POZDRAVE IZ BEOGRADA"

Vujović: Desna ruka Marovića će spokojno trošiti milione građana Crne Gore

Vujović je ocijenio da "DPS „patriotama“ nije dovoljno što otimaju od sopstvenih građana već moraju i dodatno da ih ponižavaju ovakvim bestidnim predstavama koje vrijeđaju zdrav razum."
15 komentar(a)
Ivan Vujović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ivan Vujović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 04.02.2019. 01:10h

DPS ruganje sa pravdom i zdravim razumom u slučaju Marović polako ulazi u drugu godinu dok ova bestidna predstava vremenom dobija i svoje dodatne elemente, saopštio je član predsjedništva Socijaldemokratske partije Ivan Vujović.

On je komentarisao odluku suda u Beogradu da ne izruči Oliveru Ilinčić Crnoj Gori.

"Nakon što su DPS patriote, po  priznanju da su šefovi kriminalnih grupa dobili bratske srpske pasoše, imamo i novi slučaj u kojem će i njihovi jataci u poslu pljačke građana ostati van domašaja pravde. I izvjesna Olivera Ilinčić, desna ruka do skoro drugog čovjeka DPS, nam poput Marovića šalje pozdrave iz Beograda poručujući da će i ona milione građana Crne Gore mirno i spokojno trošiti. Čitav slučaj Marović je odavno postao farsa u očiglednoj režiji vrha DPS i vrha države Srbije koji, kako sami priznaše, nikada nijesu bolje saradjivali. Ovaj političko-interesni dil na relaciji Đukanović - Vučić predstavlja, kako bi to lijepo rekao ministar pravde, „ruganje sa pravdom“. Ili bolje reći ruganje sa građanima Crne Gore", navodi Vujović.

Vujović je ocijenio da "DPS „patriotama“ nije dovoljno što otimaju od sopstvenih građana već moraju i dodatno da ih ponižavaju ovakvim bestidnim predstavama koje vrijeđaju zdrav razum."

"Kao da nam svima poručuju – nije dovoljno što vas pljačkamo već vam se i moramo smijati u lice. Valjda im je tada zadovoljstvo potpuno.

I dok šefovi kriminalnih grupa iz DPS i njihovi jataci,slobodni kao ptice, po Srbiji troše naše milione, dotle njihova centrala u Crnoj Gori prebrojava četnike i partizane. Oni zaista misle da su građani toliko neznaveni da ne vide da je DPS „patriotizam“ najbolje pokazao upravo Svetozar Marović. Opljačkaj građane, pobjegni iz zemlje i na kraju odrekni se Crne Gore – tako glasi formula DPS „patrotizma“. Da kojim slučajem Marović nije procesuiran upravo bi nam on danas dijelio patriotske lekcije prebrojavajući ko je za, a ko protiv države.

 „Patriote“ moraju znati da svakoj prevari i pohari jednom dođe kraj, da prevaranti i otimači uvijek završe tamo gdje im je mjesto i da će tako biti i ovoga puta. Zato, džaba vam novci….", zaključuje Vujović.

Preporučujemo za Vas