Orlić čestitao Mandiću: Skupština Srbije spremna da doprinese jačanju saradnje sa Crnom Gorom

Orlić je kazao kako je uvjeren da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa

2579 pregleda 2 komentar(a)
Orlić, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV
Orlić, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Narodna skupština Srbije spremna je da pruži puni doprinos jačanju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje Crne Gore i Srbije, kazao je predsjednik tog parlamenta Vladimir Orlić, u čestitki Andriji Mandiću na izboru za predsjednika Skupštine Crne Gore.

„Predstavlja mi veliko zadovoljstvo da Vam, u ime Narodne skupštine Republike Srbije, kao i u lično ime, uputim srdačne čestitke i najbolje želje povodom Vašeg izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore, kao i da Vam poželim puno uspjeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti", naveo je Orlić, kako je saopštio crnogorski parlament.

Kazao je kako je uvjeren da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, na dobrobit građana obje zemlje, ali i čitavog regiona.

"U iskrenoj nadi da ćemo imati čast da Vas ugostimo u Beogradu, želim Vam dobro zdravlje, svaku sreću i uspjeh u radu. Molim Vas primite, poštovani predsjedniče Mandiću, izraze mog najdubljeg uvažavanja", zaključio je Orlić.

Bonus video: