Bečić: Ujedinjeni u različitostima, snažni u solidarnosti, nastavljamo da gradimo mostove razumijevanja i saradnje...

Iz Bečićevog kabineta je saopšteno da je on prisustvovao obilježavanju Dana Ujedinjenih nacija, kao i 75. godišnjice od usvajanja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima

1809 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Twitter/Aleksa Bečić
Foto: Twitter/Aleksa Bečić

Ujedinjeni u različitostima, snažni u solidarnosti, nastavljamo da gradimo mostove razumijevanja i saradnje, za svijet koji pravično čuva prava svakog čovjeka, poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore aleksa Bečić.

Iz Bečićevog kabineta je saopšteno da je on prisustvovao obilježavanju Dana Ujedinjenih nacija, kao i 75. godišnjice od usvajanja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima.

"Danas obilježavamo Dan Ujedinjenih nacija i 75. godišnjicu usvajanja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima. Ovaj dan odražava našu kolektivnu posvećenost idealima mira, jednakosti i pravde za sve narode svijeta. Ovim svečanim činom osvrćemo se na trajne principe Deklaracije koji su oblikovali našu zajedničku istoriju i nastavljaju da vode naš put ka budućnosti utemeljenoj na univerzalnom poštovanju ljudskog dostojanstva", naveo je Bečić na društvenoj mreži X.

Aleksa Bečić
foto: Twitter/Aleksa Bečić

Bonus video: