Vuković: Sloboda govora ne smije da ugrožava drugoga, a pogotovo ne sloboda onih retrogradnih političara iz regiona ...

Potpredsjednica URE je poručila da svi zajedno treba da se okrenemo razvoju kako u elonomskom tako i u intelektualnom smislu gdje će nam veće prisustvo žena u politici doprinijeti razvoju kulturnog i moralnog društva

4381 pregleda 2 komentar(a)
Vuković, Foto: URA
Vuković, Foto: URA

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković najoštrije je osudila sramotne uvrede prema bivšoj poslanici Skupštine Crne Gore Draginji Vuksanović Stanković upućene od strane Vojislava Šešelja, saopšteno je danas iz GP URA.

"Uvijek moramo osuditi mizogine i seksističke istupe u javnom životu ukoliko želimo društvo jednakih šansi za žene i miškarce. Sloboda govora ne smije da ugrožava drugoga, a pogotovo ne sloboda onih retrogradnih političara iz regiona koji su ostali zarobljeni u devedesetim godinama i zbog čijeg govora mržnje, između ostalog, region i dalje u mnogim segmentima tapka u mjestu", istakla je Vuković.

Ona je je poručila da svi zajedno treba da se okrenemo razvoju kako u elonomskom tako i u intelektualnom smislu gdje će nam veće prisustvo žena u politici doprinijeti razvoju kulturnog i moralnog društva.

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) i haški osuđenik Vojislav Šešelj objavio je knjigu u kojoj vrijeđa bivšu poslanicu Socijaldemokratske partije (SDP) Draginju Vuksanović Stanković.

Naziv Šešeljeve knjige je "Montenegrinska k*****tija Draginja Vuksanović".

Bonus video: