Mandić o Šešeljevoj knjizi: Postoje stvari koje se ne komentarišu i koje su ispod svakog nivoa

"Niti ću to čitati niti ću to komentarisati", rekao je Mandić

43105 pregleda 151 reakcija 47 komentar(a)
Mandić, Foto: odjeljenje za odnose sa javnošću Skupštine
Mandić, Foto: odjeljenje za odnose sa javnošću Skupštine

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da postoje stvari koje se ne komentarišu i koje su ispod svakog nivoa a to je situacija u kojoj se u knjizi Vojislava Šešelja pominje bivša poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

On je, odgovarajući na pitanja na televiziji Adria kazao da svaki autor želi naslovom što veću reakciju javnosti, prenosi portal Adria.

"Gospođa Vuksanović Stanković se više ne bavi politikom i primijetio sam da pojedini to sada žele da nametnu kao temu. Ovolika povika u Crnoj Gori je želja što više nametnuti tu temu ne vodeći računa o ugledu gospođe Vuksanović Stanković. Niti ću to čitati niti ću to komentarisati. Ja ne želim da namećem tu temu i ponavljam, to je ispod nivoa komentarisanja”, kazao je Mandić, komenatrišući današnje saopštenje DPS-a o njegovom ćutanju na uvrednjivi naslov knjige Vojislava Šešelja.

Prema njegovim riječima nekima i nije namjera ono što izgovaraju nego nešto sasvim drugo.

“Ja moja porodica smo bili žrtve ovakvih kampanja i nismo reagovali. Moja fotografija je zapaljena uz najgore povike ali to je demokratija, neko je konzumira i koristi na pravi način, a neko ne. Oni koji danas brinu o evropskim dometima Crne Gore nekad su bili spremni na svašta, danas je na političkoj sceni nešto sasvim drugačije, oni sada ne mogu da zamisle svoju poziciju da nisu na vlasti, ljudi moji 30 godina je bilo dosta”, kazao je Mandić.

Bonus video: