DPS: Milatović kao učesnik Vučićevog rijalitija, blamira i sebe i instituciju koju predstavlja

"Ugled Crne Gore ponovo je pretrpio štetu zbog osobe kojoj je sasvim slučajnim spletom okolnosti dopalo da obnaša najvišu državnu funkciju", rekli su iz DPS-a

10150 pregleda 66 reakcija 51 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) kazala je da je ugled Crne Gore, zbog predsjednika države Jakova Milatovića, "ponovo pretrpio štetu".

Iz te partije su prokomentarisali Milatovićevo prisustvo svečanom otvaranju sajma vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" u Beogradu.

"Otišao je još jedan zvaničnik iz Crne Gore pravo pred noge Aleksandru Vučiću. Ovog puta ni manje ni više, riječ je o predsjedniku države Jakovu Milatoviću. Bilo je neprijatno gledati prizore u kome je sinoć u Vučićevom rijalitiju predsjednik Crne Gore, ličio na zbunjenog učesnika, koji nedostatak samopouzdanja i talenta, pokušava da kompenzuje dodvoravanjem i poltronisanjem 'velikom šefu'. Posebno je otužno bilo svjedočiti scenama u kojima sopstveno degradiranje i unižavanje koje je doživljavao, Milatović prihvata kao nagradu, a ne kao uvredu. Zato ne čudi što je takvim inferiornim ponašanjem uspio da zbuni uglednog gosta iz Italije, koji je od predsjednika Crne Gore pomislio da je Vučićev ministar poljoprivrede", saopštio je DPS.

Kazali su kako vjeruju da Milatović "još uvijek ne shvata šta mu se desilo":

"Kao što smo ubijeđeni da je iskreno uživao u ulozi koju mu je Vučić nametnuo. Nažalost, ugled Crne Gore ponovo je pretrpio štetu zbog osobe kojoj je sasvim slučajnim spletom okolnosti dopalo da obnaša najvišu državnu funkciju, pa svakodnevni život državnog zvaničnika živi kao da je učesnik u nekom rijalitiju, blamirajući ne samo sebe već nažalost, i instituciju koju predstavlja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: