Bogdanović o hapšenju Stojanovića: Za elemente mafije i organizovanog kriminala nema sigurnog skloništa u Crnoj Gori

"Svi koji su umiješani u koruptivne i kriminalne radnje i zloupotrebu položaja suočiće se s punom snagom zakona"

8839 pregleda 46 reakcija 10 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Demokratska Crna Gora
Bogdanović, Foto: Demokratska Crna Gora

Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika Demokratske Crne Gore saopštio je danas da akcija koja je rezultirala hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije Slavka Stojanovića i drugih osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja šalje jasnu i nedvosmislenu poruku svim elementima mafije i organizovanog kriminala - "nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori".

"Akcija, koja je rezultirala hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije i drugih lica osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta, snažan je pokazatelj odlučnosti nove vlasti u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala u Crnoj Gori", istakao je Bogdanović u saopštenju koje je dostavila Demokratska Crna Gora.

On je dodao da Klub poslanika Demokrata izkazuje zahvalnost i pohvalu radu Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije.

"Vaša posvećenost i profesionalizam u izvršavanju svojih dužnosti ključni su za uspješno sprovođenje ovakvih operacija. Ova akcija šalje jasnu i nedvosmislenu poruku svim elementima mafije i organizovanog kriminala: nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori. Sve institucije države Crne Gore su ujedinjene u svojoj namjeri da stanu na put svakoj nezakonitoj aktivnosti. Svi koji su umiješani u koruptivne i kriminalne radnje i zloupotrebu položaja suočiće se s punom snagom zakona. Ovo je samo jedan mali korak u kontinuiranom naporu nadležnih državnih organa i nove vlasti da izgrade snažnu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru, oslobođenu od korupcije i kriminala", poručio je Bogdanović.

Bonus video: