Demos Berane: Podrška Goranu Daniloviću da se kandiduje za predsjednika stranke

"Moramo priznati da smo iznenađeni jednim dijelom naših kolega, koji su, kada su shvatili da su o ogromnoj manjini, demonstrativno napustili sjednicu"
50 pregleda 15 komentar(a)
Demos Berane, Foto: Demos Berane
Demos Berane, Foto: Demos Berane
Ažurirano: 17.08.2017. 18:09h

Sinoćnja sjednica Opštinskog odbora (OO) Demos Berane je pokazala koliko je primitivna i podmukla bila namjera slanja lažnog saopštenja u ime našeg odbora, navodi se u njihovom saopštenju.

"Apsolutnom većinom članova odbora beranski Demos je završio svoju statutarnu obavezu i izabrao listu kandidata za članove Glavnog odbora, izabrao listu poslanika za Skupštinu, podržao održavanje vanredne Skupštine Demosa 27. avgusta u Mojkovcu i dao podršku Goranu Daniloviću da se kandiduje za predsjednika Demosa. Moramo priznati da smo iznenađeni jednim dijelom naših kolega, koji su, kada su shvatili da su o ogromnoj manjini, demonstrativno napustili sjednicu. Međutim, ni takvi nedemokratski nastupi koji postaju praksa ljudi okupljenih oko Miodraga Lekića nisu uspjeli da poljuljaju apsolutnu većinu odbora u namjeri da ispuni obaveze koje je postavila većina članova Glavnog odbora Zahtjevom za sazivanje Vanredne izborne Skupštine i obavezujuće uputstvo Izvršnog odbora. U beranskom Demosu se radujemo sjednici najvišeg organa naše stranke, jer je to pravi put demokratskog oporavka stranke", ističe se u saopštenju.

Bonus video: