Jušković: Demos Nikšić podržao kandidaturu Danilovića

"OO Demos je utvrdio listu kandidata za članove Glavnog odbora, a na skupštini lokalne organizacije i poslanike za Skupštinu koja će se održati 27. avgusta u Mojkovcu"
102 pregleda 41 komentar(a)
Marjana Jušković, Foto: Demos
Marjana Jušković, Foto: Demos
Ažurirano: 17.08.2017. 10:37h

Na sjednici nikšićkog Demosa većina je podržala održavanje Vanredne izborne Skupštine i kandidaturu Gorana Danilovića za predsjednika stranke, saopštila je predsjednica OO Demos Nikšić Marjana Jušković.

"OO Demos Nikšić je takođe utvrdio listu kandidata za članove Glavnog odbora, a na skupštini lokalne organizacije i poslanike za Skupštinu koja će se održati 27. avgusta u Mojkovcu. Iako je predsjednik Demosa pokušao ranije viđen scenario poslavši instruirane pojedince iz svoje grupice izvođača radova, nikšićki Demos je stao na stranu Statuta i završio svoje obaveze u susret Skupštini", navodi se u saopštenju OO Demos Nikšić i OO Demos Berane.

Kandidati za članove Glavnog odbora su Anica Đurović, Veselin Đurović, Petar Abramović, Ranko Miljanić, Miraš Đurđevac, Dara Višnjić, Momčilo Bijelić i Marija Janjušević. Jušković je član GO po automatizmu.

Bonus video: