Vuković: Nakon Terzićeve izjave da je Golubović kupio auto od 300.000 eura, Milović stao u zaštitu svog šefa

Vuković je napomenula da su poznati susreti Milovića i Golubovića, navodeći da je njihovu bliskost potvrdio i Milović u jednoj TV emisiji

14773 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Vuković, Foto: URA
Vuković, Foto: URA

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković prokomentarisala je jučerašnju izjavu ministra pravde Andreja Milovića sa jučerašnjeg sastanka vladajuće većine oko kadrova unutar bezbjednosnog sektora, gdje je, kako navode mediji, tražio smjenu direktora Uprave policije Nikole Terzića, saopšteno je iz GP URA.

"Milović je na sjednici Vlade imperativno tražio da sa funkcija hitno odu v.d. direktor Uprave policije Nikola Terzić, šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković i direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić", rekao je sagovornik Vijesti.

"Nakon Terzićeve izjave o policijskom službeniku koji je rekao da je Golubović kupio auto od 300.000 eura, Milović je juče stao u zaštitu svog šefa i tražio smjenu Terzića", istakla je Vuković.

Terzić je juče kazao je da se ne osjeća prijatno kad "dođe u posjed informacija o kolegama koji su radili za kriminalne grupe".

"Sinoć sam dobio informaciju da je jedan od bivših službenika kupio vozilo od 300.000 eura, a do juče je nosio policijsku značku. Radi se o operativnim podacima", kazao je Terzić juče na Nacionalnoj antikorupcijskoj konferenciji u Podgorici koju je organizovala Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

"Vijesti" u Upravi policije saznaju da su operativci dobili podatak da je nedavno bivši agent ANB-a i službenik Uprave policije Duško Golubović kupio "lamborghini" vrijedan najmanje 300 hiljada eura.

Vuković je napomenula da su poznati susreti Milovića i Golubovića, navodeći da je njihovu bliskost potvrdio i Milović u jednoj TV emisiji.

"Ne treba da čudi ovakvo ponašanje Milovića i Pokreta Evropa sad (PES) jer je agenda od samog početka tog političkog subjekta da instalira stare DPS kadrove unutar bezbjednosnog sektora kako bi se što je više moguće zaustavila borba protiv organizovanog kriminala i korupcije uperena upravo protiv saveznika Spajićeve partije", zaključila je Vuković.

Bonus video: