Milović na optužbe funkcionera URA: Reakcija dokaz da sam pogodio u centar, a tek sam počeo

"Smjena njihovih kadrova doprinijeće nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage. Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji 'džoker', kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SDT"

21849 pregleda 29 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Ministar pravde Andrej Milović saopštio je da će smjena kadrova iz bezbjednosnog sektora doprinijeti nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa Specijalnim državnim tužilaštvom (SDT) i omogućiti da se završe započete istrage.

On je to napisao na mreži X komentarišući navode funkcionera Građanskog pokreta URA.

Bivši ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik GP URA Filip Adžić tvrdi da su "kriminalni klanovi pronašli svog džokera u novoj Vladi", dok je njegova partijska koleginica Milena Vuković saopštila da je Miloviću "šef" Duško Golubović bivši službenik Uprave policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost.

"Razumijem nervozu i koordinisane napade na mene od strane onih koji su kadrirali bezbjednosnim sektorom poslednje tri godine i koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT. Njihova današnja reakcija dokaz je da sam pogodio u centar. A tek sam počeo. Smjena njihovih kadrova doprinijeće nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage. Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji 'džoker', kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SDT", naveo je Milović.

Bonus video: