Knežević: Podrška Vučiću i SNS-u na izborima

“Državna politika koju ste realizovali u proteklom periodu zasnovana je na odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, vojnoj neutralnosti, ubrzanom ekonomskom razvoju, institucionalnoj brizi o najugroženijim socijalnim kategorijama”

9217 pregleda 65 reakcija 61 komentar(a)
Knežević, Foto: NVO Alfa centar
Knežević, Foto: NVO Alfa centar

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević podržao je Srpsku naprednu stranku (SNS) na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji.

“U ime DNP-a, članova, funkcionera, simpatizera i glasača, kao i u svoje lično ime, želim da vam iskažem punu podršku na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima”, naveo je Knežević u pismu podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i lideru SNS-a Milošu Vučeviću.

Knežević je, kako je saopšteno iz DNP-a, kazao da je uvjeren da će izborne liste SNS-a dobiti većinsku podršku građana Srbije.

“Državna politika koju ste realizovali u proteklom periodu zasnovana je na odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, vojnoj neutralnosti, ubrzanom ekonomskom razvoju, institucionalnoj brizi o najugroženijim socijalnim kategorijama”, naveo je Knežević.

To, kako je kazao, zaslužuje poštovanje, ali i podršku svakog čovjeka kome su te vrijednosti temelj patriotizma.

“Zato bez dileme izražavam spremnost da u narednom periodu nastavimo jačati međupartijsku saradnju i graditi osnovu za najbolje odnose između dvije bratske države”, kazao je Knežević.

Bonus video: