Vraneš kao Mandić: I predsjednik Opštine Pljevlja podržao SNS i Vučića

"Brat Dario Vraneš, predsjednik opštine Pljevlja, dao snažnu podršku listi Aleksandar Vučić-Prijepolje ne sme da stane", navedeno je u objavi Opštinskog odbora SNS u Prijepolju

17499 pregleda 65 reakcija 19 komentar(a)
Vraneš u sjedištu SNS u Prijepolju, Foto: SNS Prijepolje
Vraneš u sjedištu SNS u Prijepolju, Foto: SNS Prijepolje

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić nije jedini crnogorski političar, koji je juče direktno podržao Srpsku naprednu stranku (SNS) i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i učestovao u pobjedničkom slavlju naprednjaka nakon jučerašnjih parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji.

Dario Vraneš
foto: SNS Prijepolje

Isto je uradio i njegov partijski kolega, predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš, koji je juče na dan izbora posjetio izborni štab SNS u Prijepolju kako bi dao podršku Vučićevim naprednjacima.

Ova informacija objavljena je na Fejsbuk stranici Opštinskog odbora SNS u Prijepolju.

"Brat Dario Vraneš, predsjednik opštine Pljevlja, dao snažnu podršku listi Aleksandar Vučić-Prijepolje ne sme da stane", navedeno je u objavi.

Na stranici su objavljene i dvije fotografije Vraneša sa članovima Vučićevih naprednjaka iz Prijepolja.

Prema podacima objavljenim na Fejsbuk stranici Opštinskog odbora SNS, u Prijepolju je najviše glasova juče osvojila Vučićeva partija 8.047 ili 42,77 odsto.

Naprednjaci su osvojili 19 mandata od 41 koliko ima lokalni parlament u Prijepolju.

Na drugom mjestu po broju osvojenih glasova je Koalicija "Zajedno za Prijepolje", koju čine Sandžačka demokratska partija, Socijaldemokratska partija Srbije i Demokratska partija Sandžaka. Ova koalicija osvojila je 4.627 ili 24,59 odsto glasova.

Bonus video: