Na sastanku u Budvi dogovorili da Jasna Dokić bude potpredsjednica Opštine

Dogovoreno je da se sjednica zakazana za 23. decembar, na čijem dnevnom redu je izbor Dokić, pomjeri za 29. decembar, do kada bi bio potpisan koalicioni sporazum

10840 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Nikola Vučićević/Facebook
Foto: Nikola Vučićević/Facebook

Na prvom sastanku koalicije NSD, DNP, PZP i nezavisnog odbornika Mladena Kažanegre, koji je danas odrżan, dogovoreno je da se nastave intenzivni razgovori unutar koalicije kako bi se riješila politička kriza u Budvi. To je Vijestima saopšteno.

Načelan dogovor je da se Jasna Dokić kandiduje za potpredsjednicu Opštine Budva koju bi podržalo svih 18 odbornika sa izborne liste "Milo Božović - Budva na prvom mjestu" i da se potpiše koalicioni sporazum između konstituenata prije zakazivanja sjednice SO Budva na kojoj bi se izbor potpredsjednice stavio na dnevni red.

Sastanku su prisustvovali predstavnici NSD, DNP, PZP, nezavisni odbornik Mladen Kažanegra i kandidatkinja za potpredsjednicu Jasna Dokić.

Da je bilo sastanka potvrdio je lider lokalnog odbora PzP-a Nikola Vučićević, objavljujući fotografiju na svome Fejsbuk profilu.

Dogovoreno je da se sjednica zakazana za 23. decembar, na čijem dnevnom redu je izbor Dokić, pomjeri za 29. decembar, do kada bi bio potpisan koalicioni sporazum.

Bonus video: