Budva: Izbor Jasne Dokić tek naredne godine?

Na jučerašnjem kolegijumu nije određen novi termin sjednice

4235 pregleda 7 komentar(a)
Sa sjedne od sjednica SO Budva, Foto: Vuk Lajović
Sa sjedne od sjednica SO Budva, Foto: Vuk Lajović

Nastavak desete sjednice budvanskog parlamenta, na čijem dnevnom redu je izbor potpredsjednice Opštine Jasne Dokić, još je neizvjesno da li će biti ove godine.

Iako se očekivalo da dva puta prekinuta sjednica jer odbornici nekadašnjeg Demokratskog fronta nijesu bili u punom sastavu, bude održana 29. decembra, do kada je tri partije (NSD, DNP i PzP) trebalo da zaključe novi koalicioni sporazum, na jučerašnjem kolegijumu kod predsjednika Skupštine opštine Nikole Jovanovića novi termin nije određen.

Previranja u Novoj srpskoj demokratiji izborom privremenog opštinskog odbora jedan su od razloga da nema saglasja unutar te partije. Kako je Vijestima rečeno predstavnici privremenog odbora NSD vrše intezivne konsultacije sa DNP i PzP oko definisanja novog koalicionog sporazuma, nakon čega će biti i zakazan nastavak sjednice. Tri strane su još prošle sedmice usaglasile da Dokić bude potpredsjednica i saopštili da će sjednica biti 29. decembra. Jovanović juče nije zakazao nastavak desete sjednice, ali je zato zakazao 11. sjednicu za petak 29. decembra na čijem dnevnom rddu je budžet , te profram investicija i uređenja grada za narednu godinu.

Bonus video: